Sailman Store - koko perheen verkkokauppa

Tervetuloa Sailman Storeen

Tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita suoraan päämiehiltämme. Alussa keskitymme Sandiline purjehdusasusteisiin, jotka on erittäin arvostettuja ja laadukkaita kilpapurjehtijoiden keskuudessa. Asusteet on suunniteltu juuri purjehtimiseen ja niissä on käytetty laadukkaita materiaaleja minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kilpa- sekä harrastepurjehdukseen. Asusteita voi käyttää kevytvenepurjehduksessa kuin myös isommissa veneissä. Tuotevalikoimassa on ns. märkäasusteita ja kuivapukuja sekä teknisiä alusvaatteita.

Sandiline hengaushousut ovat maailmankuulut. Niissä on käytetty kuutta erilaista neopreenikangasta, joka takaa parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja suojan. Ne istuvat juuri sieltä mistä niiden tuleekin, jolloin purjehtija on osa venettä.

Sandiline kuivapuvut on valmistettu 4-kerros kankaasta, joka takaa erinomaisen suojan ja hengittävuuden. Pian saatavana myös hupullinen kuivapuku, jossa sukat samaa kangasta kuin itse pukukin.

Tarjoamme myös Langman Ropes köysiä valikoimassa. Langman on valmistanut köysiä jo vuodesta 1638, ja heidän menetelmillään ja koneillaan köysistä saadaan erittäin kestäviä ja murtolujuudeltaan erinomaisiä. Kannattaa vertailla!

Lisäämme myös valikoimaan Holt Marinen venetarvikkeet, josta löytyvät tuotteet niin kevytveneille kuin isommille köliveneillekin.

HUOM! Mikäli jotain tuotetta ei ole varastossa, ottakaa yhteys Sailmaniin niin selvitämme sen saatavuuden päämiehiltämme. Päämiestemme tuoteluetteloista voi helposti katsoa mitä tuotteita on saatavana. Kannattaa kysyä myös silloin vaikka jotain tuotetta ei löydy luetteloista.

Uudet tuotteet marraskuu

Tuoteryhmät
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen.
Edistynyt haku